Не отдавна мрежата изпадна в ступор от снимките на вдовицата на

...
Не отдавна мрежата изпадна в ступор от снимките на вдовицата на
Коментари Харесай

Вдовицата на Шарлопов сподели нещо уникално за щерка му Ева

Не отдавна мрежата изпадна в ступор от фотосите на вдовицата на хотелиера и милионер Стефан Шарлопов. Боряна направи нещо много необичайно в персоналния й фейсбук профил, а мнозина нейни другари се тормозиха, че може фамилията й да е сполетяно от нова покруса. 

Ден по-късно от  jenata.blitz.bg  пък показахме  фотоси на една от дъщерите на починалия Шарлопов. Ева изненада всички майки с това, което написа .

Сега обаче двете дами още веднъж съумяха да изненадат всички. Причината за това са думи, който вдовицата на Шарлопов написа за дъщеря му Ева.

Боряна реши да показа обява на Ева и написа „ Успех, Евче! “. Под фотографията имаше следния текст, който бе споделен от профила на щерката на Шарлопов:

„ Един нов план и едно ново предизвикателство!

Преди няколко години имах опцията да вземам участие в Международна галерия на котки по системата ЦФА / Cat Fаncier`s Assosiation /, която се организира в София. Това беше незабравимо прекарване за мен. Атмосферата, динамичността, необикновено високото равнище на котките от цяла Европа и Русия, които участваха, професионализмът на съдиите са неща, които не мога да не помни и съм уверена, че това важи за всеки, който се е докоснал до сходно събитие. За голямо страдание тези изложения не са провеждани в България в последните 5 години. 

С поддръжката на мои познати и запалянковци взехме решение да обновим този " празник " за феновете на елитни породисти котки и да го развием в един величествен план, като съвместим изложбата със Зооревю, в което ще се включат съвсем всички водещи вносители от сектора, ветеринарни консултанти и разнообразни софтуерни нововъведения, които са неизменима част от живота на актуалния човек отглеждащ домакински любим. Имаме голяма поддръжка и чакаме присъединяване на котки от България, Белгия, Холандия, Швеция, Швейцария, Австрия, Франция, Испания, Италия, Германия, Русия, Македония и Украйна. Поканили сме 8 от най-уважаваните съдии на ЦФА от Съединени американски щати, Белгия, Германия и Украйна. Изключително признателни сме на всички наши сътрудници, които взеха решение да се включат в Зооревюто, като се надявам да се причислят и още, с цел да можем да предложим на нашите гости един приключен артикул, на който с изключение на прочувствена приятност от срещата с едни най-хубавите представители на породите котки в Европа, ще могат да получат и разнообразна и квалифицирана информация за всичко обвързвано с вярното и качествено развъждане на домашните им любимци! 

Уверена съм, че мероприятието, което организираме ще е една прелестна опция за осмисляне на уикенда и зареждане с положителна сила за всеки, който реши да го посети! Изказвам специфични благодарности на хотел Рамада, за това, че одобри да бъде наш сътрудник и хазаин на събитието, което ще се организира в зала “Диамант ” на 30-ти и 31-ви март!

Ще се веселя да ви видя там!

Ева Шарлопова
Председател на Bulgaria`s Cat Fanciers клуб “.



Непосредствено преди този момент пък младата майка Ева бе разгласила фотография на котката й и написа: „ Mr “Santalas Quissico ” е подготвен за CFA изложбата идващия месец “.



 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР